ROTOR 12021

ROTOR 12021

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Pompa de apa pe vibratie ROTOR, 280 W, maxim 18000 l/h. VMP 60 este o pompa submersibila, conceputa pentru a fi utilizata in aplicatii de pompare a apei subterane din puturi de adancime mare.

Pompa are o putere nominala de 280 W, ceea ce inseamna ca poate pompa un volum mare de apa la o presiune ridicata. Adancimea de absortie a pompei este de 60 de metri, ceea ce inseamna ca poate pompa apa de la o adancime de pana la 60 de metri sub nivelul solului.

Debitul pompei este de 18 m3/h, ceea ce inseamna ca poate pompa un volum de apa de 18 metri cubi pe ora. Acest debit este suficient pentru a satisface necesitatile de apa ale unui numar mare de consumatori, cum ar fi fermele, uzinele sau orasele mici.

Diametrul de prindere al pompei este de 1/2 inch, ceea ce inseamna ca poate fi conectata la o conducta de 1/2 inch. Aceasta dimensiune a conductei este suficienta pentru a permite un debit optim de apa, dar nu este recomandata pentru aplicatii care necesita un debit mai mare.

In general, pompa de vibratie VMP 60 este o alegere excelenta pentru pomparea apei subterane din puturi adanci. Are o putere ridicata, un debit suficient de mare si este usor de instalat si de utilizat.

Caracteristici

Putere (watti) 280 W
Tip ProdusSnec de 15 cm pentru pompa
Adancime aspiratie: 60 m
Debit maxim:18 m3 / h
Tensiune de alimentare    220 V
Diametru racord 1/2.


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.