PRODO 3STm24 + BRIO PC-13 (RTS 40031)

PRODO 3STm24 + BRIO PC-13 (RTS 40031)
 

PRODO Pompă submersibilă automată 3" STM 24 cu BRIO PC-13 + supapă de reducere - RTS

2 380,24 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
prodoshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 380,24 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse PRODO: PRODO Pompa, hidrofor

Pedrollo 4BLOCKm 4/14 Pompa, hidrofor 2 789,00 RON Pedrollo 4BLOCKm 4/14 IBO 4SDm 3-14 Pompa, hidrofor de la 850,00 RON IBO 4SDm 3-14 IBO 4SD 3-14 Pompa, hidrofor de la 950,00 RON IBO 4SD 3-14 ESPA ES4 04 12 Pompa, hidrofor 0,00 RON ESPA ES4 04 12
Descrierea produsului
Putere 1100 W
Sursă de energie Electric
Debit maxim 100 litru/minut

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Stația automată de apă menajeră cu pompă submersibilă 3" STM 24 cu PC-13 este utilizată în principal sezonier, în principal pentru irigații.
Pentru ca acest dozator automat de apă de acasă să funcționeze în mod fiabil, în acest set trebuie utilizat o supapă reducătoare înaintea unității de control, care ar trebui să fie setată la max. presiune 6 bar. O supapă de reducere a apei de 1" este inclusă în pachet.
Pompele submersibile pentru apă potabilă sunt utilizate pentru alimentarea clădirilor industriale, rezidențiale sau agricole cu apă potabilă, obținută de la adâncimi mai mari (mai mult de 8m) sau alimentată de la distanțe mai mari.
Pompa submersibilă STM 24 de 3" are rezistență crescută la nisip sau alte substanțe abrazive care pot fi în apă.
O pompă submersibilă cu marca RTS înseamnă (Resistance To Sand = rezistentă la nisip).
Pompa submersibilă 3" STM 24 cu rotoare plutitoare este destinată și pentru foraje noi, proaspete, puțuri, rezervoare, rezervoare și puțuri de colectare. Această pompă este potrivită pentru creșterea presiunii atunci când este instalată într-o conductă de distribuție și pentru uz casnic sau industrial, irigare sau stropire cu apă.
Partea hidraulică a pompei de 3" STM 24 este separată de motor (pompa nu este construită monobloc - în cazul unei defecțiuni, pompa poate fi demontată cu ușurință. Orice reparație (pe care o realizăm) nu trebuie fi prea scump și este deosebit de rapid, ceea ce în cazul unei defecțiuni reprezintă un mare avantaj. Pompa este echipată cu protecție termică - o siguranță.
Pompa submersibilă 3" STM 24 este potrivită și pentru stațiile de pompieri mici și mijlocii sau ca parte a unei instalații de apă menajeră cu pompă submersibilă.
Unitate de control tip BRIO PC-13:

Pornirea și oprirea automată a pompei la deschiderea/închiderea robinetului
Supapă de reținere încorporată și protecție integrată împotriva funcționării uscate
Manometru
Curent nominal: până la 10A
Tensiune de operare: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Conexiune: intrare și ieșire a fiecărui filet exterior 2,54 cm (G1 ")
Presiune maximă de lucru: aproximativ 10 bar
Temperatura maxima a apei: aproximativ 60°C
Resetați comutatorul manual
Presiune de pornire: în domeniul de 1,5 bar
Nu este posibilă setarea presiunii de întrerupere
Debit volumic: aproximativ 150 litri/min
Dimensiuni (H x L x A): 15 x 13 x 23 cm
Greutate: aproximativ 1,3 kg
Clasa de protectie: IP65

Întrerupătorul electronic pentru controlul funcționării pompei, sau cu alte cuvinte controlul presei, asigură funcția de presostat, permițând astfel automatizarea funcționării pompei electrice de apă în funcție de scăderea presiunii și de momentul în care curge apa. sistemul de distribuție se oprește (adică atunci când contactele electrice ale dispozitivului sunt deschise și închise) - permite funcționarea automată a pompei sau a instalației de apă.
Mașină automată, controlul presei PC-13 cu manometru asigură și protecție împotriva funcționării uscate - oprește pompa atunci când funcționează fără apă. Protejează astfel pompa de daune care ar putea apărea atunci când funcționează fără apă. După oprire, acesta este repornit prin apăsarea butonului RESET. Recomandăm utilizarea mașinii, apăsați control PC-13 cu manometru, în sisteme de distribuție a apei curate fără impurități și sedimente, în caz contrar este necesar să instalați un filtru adecvat pe partea de admisie a aparatului.
O alternativă potrivită este și: Unitatea de control PC-16.
Avantajele produsului:
Mașina de control al presei PC-13 cu manometru poate fi folosită ca unitate automată pentru pompe și instalații de apă fără vas sub presiune (instalație automată de apă). Un mare avantaj al unității de control PC-13 este ușurința în utilizare. Unitatea de control BRIO PC-13 cu manometru - comandă presa are o supapă de reținere încorporată împotriva returului de apă în pompă.
Operare și date de bază:
Aparatul PC-13 cu manometru pornește pompa pentru aproximativ 15 secunde în momentul conectării. Apoi pompa pornește ori de câte ori este atinsă presiunea de lucru, când presiunea din sistem este redusă, de exemplu când robinetul este deschis.
Mașina automată PC-13 cu manometru, spre deosebire de alte presostate, unități de control care se opresc când se atinge o anumită presiune, se oprește când se atinge valoarea minimă a debitului. Dacă această condiție este îndeplinită, dispozitivul va întârzia oprirea dispozitivului cu 7 până la 15 secunde. Acest lucru va reduce frecvența de pornire a pompei la debit scăzut.

Instalare:
Mașina PC-13 cu manometru poate fi instalată în orice punct între pompă și primul punct de admisie, astfel încât direcția săgeții, care se află pe partea inferioară a dispozitivului (la filet) între două 1" diametrul racordurilor, corespunde direcției de curgere a apei. Este necesar să se asigure etanșarea perfectă a conexiunilor hidraulice din sistemul de distribuție. Dacă se utilizează o pompă cu o presiune maximă admisă de 8 bar, trebuie instalată o supapă de reducere a presiunii la admisia PC-13. Dispozitivul este setat din fabrică la 1,5 bar, ceea ce este optim pentru majoritatea utilizărilor.

Vine cu cabluri:

Cablu de 1m cu mufa pentru conectare la reteaua electrica
Cablu de 60 cm pentru conectare la pompa

Centrala automata de apa menajera cu pompa submersibila 3" STM 24 cu BRIO PC-13 + supapa reductoare include:

Pompa submersibila 3" STM 24
Unitate de control BRIO PC-13
Supapa reductoare pentru apa 1"
Dispozitiv de suspendare pe lungimea cablului
Set de racordare pentru pompe submersibile
Mamelon din alamă 1"
Supapă de reținere 1"
Piesa de tranzitie cu filet exterior 32x1"
Piesa de tranzitie cu filet interior 32x1"


Denumiri similare la Pompa, hidrofor PRODO 3STm24 + BRIO PC-13 (RTS 40031): 3 STm 24 BRIO PC 13 RTS 40031, 3STm24BRIOPC13RTS40031, 3STm24 + BRIO PC 13 (RTS 40031), 3STm24BRIOPC-13RTS40031


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.