PRODO 3STm20 + BRIO PC-13 (RTS 40023)

 

PRODO Pompă submersibilă automată 3" STM 20 cu BRIO PC-13 RTS

1 402,69 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
prodoshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 402,69 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse PRODO: PRODO Pompa, hidrofor

Descrierea produsului
Putere 1100 W
Sursă de energie Electric
Debit maxim 100 litru/minut

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Stația automată de apă menajeră cu pompă submersibilă 3" STM 20 cu PC-13 este utilizată în principal sezonier, în principal pentru irigații.
Pompele submersibile pentru apă potabilă sunt utilizate pentru alimentarea clădirilor industriale, rezidențiale sau agricole cu apă potabilă, obținută de la adâncimi mai mari (mai mult de 8m) sau alimentată de la distanțe mai mari.
Pompa submersibila 3" STM 20 are rezistenta sporita la nisip sau alte substante abrazive care se gasesc in apa.
O pompă submersibilă cu denumirea RTS înseamnă (Rezistență la nisip = rezistentă la nisip).
Pompa submersibilă STM 20 de 3" cu rotoare plutitoare este destinată și puțurilor, puțurilor, rezervoarelor, rezervoarelor și puțurilor de colectare noi, proaspete. Această pompă este potrivită pentru creșterea presiunii atunci când este instalată într-o conductă de distribuție și pentru uz casnic sau industrial, irigații sau pulverizarea cu apă.
Partea hidraulică a pompei de 3" STM 20 este separată de motor (pompa nu este construită ca monobloc - în cazul unei defecțiuni, pompa poate fi demontată cu ușurință. Orice reparație (pe care o executăm) nu trebuie fi prea scump și este deosebit de rapid, ceea ce este un mare avantaj în cazul unei defecțiuni un avantaj. Pompa este echipată cu protecție termică - o siguranță.
Pompa submersibilă 3" STM 20 este potrivită și pentru stațiile de pompieri mici și mijlocii sau ca parte a unei instalații de apă menajeră cu pompă submersibilă.
Unitate de control tip BRIO PC-13:

Pornirea și oprirea automată a pompei la deschiderea/închiderea robinetului
Supapă de reținere încorporată și protecție integrată împotriva funcționării uscate
Manometru
Curent nominal: până la 10A
Tensiune de operare: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Conexiune: intrare și ieșire a fiecărui filet exterior 2,54 cm (G1 ")
Presiune maximă de lucru: aproximativ 10 bar
Temperatura maxima a apei: aproximativ 60°C
Resetarea comutatorului:  manual
Presiune de pornire în domeniul: 1,5 bar
Nu este posibilă setarea presiunii de întrerupere
Debit volumic: aproximativ 150 litri/min
Dimensiuni (H x L x A): 15 x 13 x 23 cm
Greutate: aproximativ 1,3 kg
Clasa de protectie: IP65

Întrerupătorul electronic pentru controlul funcționării pompei, sau cu alte cuvinte controlul presei, asigură funcția de presostat, permițând astfel automatizarea funcționării pompei electrice de apă în funcție de scăderea presiunii și de momentul în care curge apa. sistemul de distribuție se oprește (adică atunci când contactele electrice ale dispozitivului sunt deschise și închise) - permite funcționarea automată a pompei sau a instalației de apă.
Mașină automată, controlul presei PC-13 cu manometru asigură și protecție împotriva funcționării uscate - oprește pompa atunci când funcționează fără apă. Protejează astfel pompa de daune care ar putea apărea atunci când funcționează fără apă. După oprire, acesta este repornit prin apăsarea butonului RESET. Recomandăm utilizarea mașinii, apăsați control PC-13 cu manometru, în sisteme de distribuție a apei curate fără impurități și sedimente, în caz contrar este necesar să instalați un filtru adecvat pe partea de admisie a aparatului.
O alternativă potrivită este și: Unitatea de control PC-16.

Avantajele produsului:
Mașina de control al presei PC-13 cu manometru poate fi folosită ca unitate automată pentru pompe și instalații de apă fără vas sub presiune (instalație automată de apă). Un mare avantaj al unității de control PC-13 este ușurința în utilizare. Unitatea de control BRIO PC-13 cu manometru - comandă presa are încorporată o supapă de reținere, împotriva returului de apă în pompă. Distribuitor automat de apă pentru casă cu pompă submersibilă 3" STM 20 - există o garanție de 4 ani la pompă

Operare și date de bază:
Aparatul PC-13 cu manometru pornește pompa pentru aproximativ 15 secunde în momentul conectării. Apoi pompa pornește ori de câte ori este atinsă presiunea de lucru, când presiunea din sistem este redusă, de exemplu când robinetul este deschis.
Mașina automată PC-13 cu manometru, spre deosebire de alte presostate, unități de control care se opresc când se atinge o anumită presiune, se oprește când se atinge valoarea minimă a debitului. Dacă această condiție este îndeplinită, dispozitivul va întârzia oprirea dispozitivului cu 7 până la 15 secunde. Acest lucru va reduce frecvența de pornire a pompei la debit scăzut.

Instalare:
Mașina PC-13 cu manometru poate fi instalată în orice punct între pompă și primul punct de admisie, astfel încât direcția săgeții, care se află pe partea inferioară a dispozitivului (la filet) între două 1" diametrul racordurilor, corespunde direcției de curgere a apei. Este necesar să se asigure etanșarea perfectă a conexiunilor hidraulice din sistemul de distribuție. Dacă se utilizează o pompă cu o presiune maximă admisă de 8 bar, trebuie instalată o supapă de reducere a presiunii la admisia PC-13. Dispozitivul este setat din fabrică la 1,5 bar, ceea ce este optim pentru majoritatea utilizărilor.

Vine cu cabluri:

Cablu de 1m cu mufa pentru conectare la reteaua electrica
Cablu de 60 cm pentru conectare la pompa

Dozatorul automat de apă pentru casă cu pompă submersibilă 3" STM 20 cu BRIO PC-13 include:

Pompa submersibila 3" STM 20
Unitate de control BRIO PC-13
Dispozitiv de suspendare pe lungimea cablului
Set de racordare pentru pompe submersibile
Mamelon din alamă 1"
Supapă de reținere 1"
Piesa de tranzitie cu filet exterior 32x1"
Piesa de tranzitie cu filet interior 32x1"


Denumiri similare la Pompa, hidrofor PRODO 3STm20 + BRIO PC-13 (RTS 40023): 3 STm 20 BRIO PC 13 RTS 40023, 3STm20BRIOPC13RTS40023, 3STm20 + BRIO PC 13 (RTS 40023), 3STm20BRIOPC-13RTS40023


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.