PRO-CRAFT 14175

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

ProCraft Pompa Submersibila ProCraft Monoetajata 750W Plastic PN27 Verde (BEM-14175)

324,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
itgalaxy.ro
 

ProCraft Pompa submersibila monoetajata ProCraft PN27, 750 W, In carcasa din plastic, Debit maxim 14000 l/h (Negru/Verde) (ProCraft 14175)

370,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro

Mai multe oferte

 

Procraft Pompa submersibila monoetajata Procraft PN27, 750 W, carcasa din plastic, debit maxim 14000 l/h (14175)

333,00 RON
In stoc
spre magazin »
shopu.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 324,99 RON

Descrierea produsului
Pompa submersibila monoetajata Procraft, 750 W, carcasa din plastic, debit maxim 14000 l/h. Pompa submersibila PN27 de la PROCRAFT este o solutie eficienta si fiabila pentru pomparea apei in diverse aplicatii, de la drenarea subsolurilor pana la irigatii sau sisteme de alimentare cu apa. Cu un design compact si o carcasa din plastic rezistent, aceasta pompa este conceputa pentru performanta si durabilitate.

Cu o tensiune de alimentare intre 220 si 240 V si o putere de 750 W, pompa PN27 poate gestiona sarcini considerabile fara efort. Debitul sau maxim de 14000 l/ora asigura evacuarea rapida a apei, ceea ce este ideal in situatii de urgenta sau atunci cand este necesara o pompare rapida si eficienta.

Cu o adancime de absorbtie de pana la 7 metri, aceasta pompa poate ajunge la sursele de apa subterana fara probleme, fiind astfel potrivita pentru aplicatii de drenaj in zone umede sau inundate. In plus, inaltimea de refulare de 8 metri permite pompei sa transporte apa pe distante considerabile, facilitand utilizarea in diverse scenarii.

Pompa submersibila PN27 este o alegere excelenta pentru utilizarea in gospodarii, agricultura sau constructii, unde eficienta si fiabilitatea sunt esentiale. Fiind usor de instalat si intretinut, acest model este potrivit atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru profesionisti. Fiabilitatea si performanta de incredere fac din aceasta pompa o investitie valoroasa pentru orice aplicatie de pompare a apei.

Caracteristici Tehnice


Adancime de absorbtie 7 m
Inaltime de refulare 8 m
Putere 750 W
Debit maxim 14000 l/h
Tensiune de alimentare 220 - 240 V.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.