IBO WZI 250 + PC-16 (38678)

 

IBO Hidrofor automat pentru casă WZI 250 cu PC-16

614,53 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
prodoshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 614,53 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse IBO: IBO Pompa, hidrofor

Descrierea produsului
Putere 250 W
Sursă de energie Electric
Debit maxim 35 litru/minut

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Stația automată de apă menajeră WZI 250 cu PC-16 este utilizată în principal sezonier, în principal pentru irigații.
Pompele cu autoamorsare permit pomparea apei de la adâncimi mai mici (până la 8 m) sau sunt folosite pentru a crește presiunea apei în conductele de apă.
Utilizarea pompei IBO WZI 250:

pomparea apei curate de utilitate
irigare
pompare excesivă

Avantajele pompei IBO WZI 250:

dimensiuni mici ale pompei
rezistent la coroziune
instalarea și operarea simplă a pompei

Unitate de control PC-16 cu manometru:
Oferă protecție împotriva funcționării uscate - oprește pompa atunci când funcționează fără apă. Protejează astfel pompa de eventuale daune. După oprire, acesta este repornit prin apăsarea butonului RESET. Vă recomandăm să folosiți mașina PC-16 cu un manometru în sistemele de distribuție a apei curate fără impurități și sedimente, așa că vă rugăm să aveți grijă să notați produsele aferente - filtre.

Avantajele produsului:
PC-16 cu manometru este uzabilitate. Dacă în viitor doriți să instalați o centrală de apă pentru casă (draga) cu un vas sub presiune, PC-16 va servi ca protecție împotriva funcționării uscate și presostat. Unitatea de control IBO PC-16 cu manometru are o supapă de reținere încorporată împotriva refluxului de apă în pompă.

Funcționare, date de bază:
Aparatul PC-16 cu manometru pornește pompa pentru aproximativ 15 secunde în momentul conectării. Apoi pompa pornește ori de câte ori este atinsă presiunea de lucru, când presiunea din sistem este redusă, de exemplu când robinetul este deschis.
Aparatul PC-16 cu manometru, spre deosebire de alte presostate care se opresc la atingerea unei anumite presiuni, se opreste cand se atinge debitul minim. Dacă această condiție este îndeplinită, dispozitivul va întârzia oprirea dispozitivului cu 7 până la 15 secunde. Acest lucru va reduce frecvența de pornire a pompei la debit scăzut.

Instalare:
Mașina automată PC-16 cu un manometru poate fi instalată în orice punct între pompă și primul punct de admisie, astfel încât direcția săgeții, care se află pe partea de jos a dispozitivului (la filet) între două conexiuni cu un diametru de 1" corespunde direcției curgerii apei. Este necesar să se asigure etanșarea perfectă a conexiunilor hidraulice din sistemul de distribuție. Dacă se utilizează o pompă cu o presiune maximă admisă de 10 bar, trebuie instalată o supapă de reducere a presiunii la admisia PC-16. Dispozitivul este setat din fabrică la 1,5 bar, ceea ce este optim pentru majoritatea utilizărilor. După oprirea dispozitivului de la distribuția curentului electric, este posibil dacă puterea hidraulică a pompei utilizate o permite. schimbați presiunea după îndepărtarea capacului superior folosind șurubul marcat cu + și –.

Date tehnice ale unității de control brio PC-16 cu manometru:

Tensiune de alimentare:  220-240V
Frecventa de alimentare: 50/60 Hz
Max. puterea pompei controlate:  1,1 kW
Max. puterea de intrare a pompei controlate: 10 A
Max. presiune de lucru: 10 bar
Max. temperatura mediului ambiant: 60oC
Grad de protectie: IP65
Interval de presiune de declanșare:  0-6 bar
Interval de presiune de întrerupere: 2-10 bar
Max. posibilă diferență de presiune de pornire și oprire reglabilă:  7 bar
Min. posibilă diferență de presiune de pornire și oprire reglabilă: 1 bar
Duze G1".

Dozatorul automat de apă pentru casă WZI 250 cu PC-16 include:

Pompa WZI 250
Unitate de control PC-16

Instalația automată de apă menajeră WZI 250 cu PC-16 este livrată în stare dezasamblată pentru amplasarea arbitrară a unității de control sau a filtrului. (Filtrați întotdeauna înaintea unității de control).


Denumiri similare la Pompa, hidrofor IBO WZI 250 + PC-16 (38678): WZI 250 PC 16 38678, WZI250PC1638678, WZI 250 + PC 16 (38678), WZI250PC-1638678, WZI 250 + PC-16 ( 38678)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.