IBO JET BJ 45/75 + BRIO PC-13

 

IBO Hidrofor automat pentru casă JET BJ 45/75 cu BRIO PC-13

853,21 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
prodoshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 853,21 RON

Descrierea produsului
Instalația automată de apă menajeră JET BJ 45/75 cu PC-13 este utilizată în principal sezonier, în principal pentru irigații.
Utilizarea și avantajele pompei JET BJ 45/75:

pomparea din puțuri la care înălțimea de aspirație nu depășește 8 metri
furnizarea de apă curată la case, cabane și altele asemenea
irigare
presiune ridicata
rezistent la coroziune
operare simplă

Unitate de control tip BRIO PC-13:

Pornirea și oprirea automată a pompei la deschiderea/închiderea robinetului
Supapă de reținere încorporată și protecție integrată împotriva funcționării uscate
Manometru
Curent nominal: până la 10A
Tensiune de operare: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Conexiune: intrare și ieșire a fiecărui filet exterior 2,54 cm (G1 ")
Presiune maximă de lucru: aproximativ 10 bar
Temperatura maxima a apei: aproximativ 60°C
Resetarea comutatorului:  manual
Presiune de pornire în domeniul: 1,5 bar
Nu este posibilă setarea presiunii de întrerupere
Debit volumic: aproximativ 150 litri/min
Dimensiuni (H x L x A): 15 x 13 x 23 cm
Greutate: aproximativ 1,3 kg
Clasa de protectie: IP65

Întrerupătorul electronic pentru controlul funcționării pompei, sau cu alte cuvinte controlul presei, asigură funcția de presostat, permițând astfel automatizarea funcționării pompei electrice de apă în funcție de scăderea presiunii și de momentul în care curge apa. sistemul de distribuție se oprește (adică atunci când contactele electrice ale dispozitivului sunt deschise și închise) - permite funcționarea automată a pompei sau a instalației de apă.
Mașină automată, controlul presei PC-13 cu manometru asigură și protecție împotriva funcționării uscate - oprește pompa atunci când funcționează fără apă. Protejează pompa de deteriorare. După oprire, acesta este repornit prin apăsarea butonului RESET. Mașina, comandă prin presare PC-13 cu manometru, este recomandată a fi utilizată în sistemele de distribuție a apei curate fără impurități și depuneri, în caz contrar este necesară instalarea unui filtru adecvat pe partea de admisie a aparatului.
O alternativă potrivită este și: Unitatea de control PC-16.

Avantajele produsului:
Mașina de control al presei PC-13 cu manometru poate fi folosită ca unitate automată pentru pompe și instalații de apă fără vas sub presiune (instalație automată de apă). Un mare avantaj al unității de control PC-13 este ușurința în utilizare. Unitatea de control BRIO PC-13 cu manometru - comandă presa are încorporată o supapă de reținere, împotriva returului de apă în pompă.

Operare și date de bază:
Aparatul PC-13 cu manometru pornește pompa pentru aproximativ 15 secunde în momentul conectării. Apoi pompa pornește ori de câte ori este atinsă presiunea de lucru, când presiunea din sistem este redusă, de exemplu când robinetul este deschis.
Mașina automată PC-13 cu manometru, spre deosebire de alte presostate, unități de control care se opresc când se atinge o anumită presiune, se oprește când se atinge valoarea minimă a debitului. Dacă această condiție este îndeplinită, dispozitivul va întârzia oprirea dispozitivului cu 7 până la 15 secunde. Acest lucru va reduce frecvența de pornire a pompei la debit scăzut.

Instalare:
Mașina PC-13 cu manometru poate fi instalată în orice punct între pompă și primul punct de admisie, astfel încât direcția săgeții, care se află pe partea inferioară a dispozitivului (la filet) între două 1" diametrul racordurilor, corespunde direcției de curgere a apei. Este necesar să se asigure etanșarea perfectă a conexiunilor hidraulice din sistemul de distribuție. Dacă se utilizează o pompă cu o presiune maximă admisă de 8 bar, trebuie instalată o supapă de reducere a presiunii la admisia PC-13. Dispozitivul este setat din fabrică la 1,5 bar, ceea ce este optim pentru majoritatea utilizărilor.

Vine cu cabluri:

Cablu de 1m cu mufa pentru conectare la reteaua electrica
Cablu de 60 cm pentru conectare la pompa

Dozatorul automat de apă pentru casă JET BJ 45/75 cu BRIO PC-13 include:

Pompa JET BJ 45/75
Unitate de control BRIO PC-13


Denumiri similare la Pompa, hidrofor IBO JET BJ 45/75 + BRIO PC-13: JET BJ 45 75 BRIO PC 13, JETBJ4575BRIOPC13, JET BJ 45/75 + BRIO PC 13, JETBJ4575BRIOPC-13


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.