GARDENA 8800 9005-29

Ofertele pentru produsul

 

Gardena 8800 Pompă pentru ape uzate (GA9005-29)

264,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 264,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse GARDENA: GARDENA Pompa, hidrofor

Kärcher SP 1 Dirt (1.645-500.0) Pompa, hidrofor 380,00 RON Kärcher SP 1 Dirt (1.645-500.0) Leo XKS-400PW Pompa, hidrofor 293,00 RON Leo XKS-400PW Pedrollo TOP 1 Pompa, hidrofor de la 599,00 RON Pedrollo TOP 1 Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1) Pompa, hidrofor de la 960,00 RON Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1)
Descrierea produsului
Tip Pompă submersibilă
Putere 250 W
Sursă de energie Electric
Înălțime maximă de ridicare  4 m
Temperatura maximă a apei 35 C°

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Caracteristici:

pompă de canalizare practică pentru lucrări grele
pompa pentru ape uzate 8800 gardena este experta pentru lucrări grele și murdare. pompa electrică practică și robustă este alegerea ideală pentru drenarea, transferul și aspirarea apelor uzate. dacă sunteți în căutarea unei pompe submersibile flexibile pentru ape uzate, această mașină este o alegere excelentă pentru o multitudine de aplicații. pompa este proiectată pentru utilizare în iazuri, bazine uscate, șanțuri de construcție, rezervoare de apă de ploaie și subsoluri inundate.
pompa pentru ape uzate 8800 gardena tratează apele uzate care conțin murdărie și particule cu un diametru de până la 25 mm. este echipată cu un întrerupător cu flotor reglabil patentat, care poate fi, de asemenea, setat pentru funcționare continuă, previne funcționarea în gol și asigură funcționarea automată și sigură a pompei. mânerul său practic de transport facilitează transportul pompei la următorul șantier greu și murdar.
pompa este excelentă pentru drenarea iazurilor și a șanțurilor de construcție; permite îndepărtarea eficientă a apei murdare din zonele nedorite. pompa are o adâncime maximă de submersie de 6 metri pentru a ajunge la fundul problemei. această pompă submersibilă practică și universală nu poate fi utilizată doar în aer liber, ci o puteți implementa pentru orice inundație problematică din gospodărie; nu vă mai faceți griji cu privire la un subsol inundat.
gardena este liderul de încredere al pieței, cu 40 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea pompelor. această pompă este perfectă pentru utilizare ocazională și merită prețul. lăsați-ne pe noi să facem treaba murdară
pompa pentru ape uzate gardena tratează apele uzate care conțin murdărie și particule cu un diametru de până la 25 mm. puteți goli iazurile, șanțurile și gropile de construcție fără probleme.

ușor de utilizat
elementul flexibil al furtunului facilitează conectarea pompei la furtunuri de dimensiuni standard. deoarece elementul de conectare poate fi rotit, pompa este întotdeauna stabilă, indiferent dacă furtunul este conectat vertical sau orizontal. pentru aplicații grele
tratează apele uzate care conțin murdărie și particule cu diametrul de până la 25 mm.

întrerupător cu flotor reglabil
pompa este echipată cu un întrerupător cu flotor reglabil. de îndată ce nivelul apei scade sub un anumit nivel, pompa se oprește pentru a preveni funcționarea în gol. putere maximă: 250 w apă maximă furnizată: 8800 l/h presiune maximă: 0,4 bar adâncime maximă de imersie: 6 m adâncime maximă de refulare: 4 m temperatura maximă a lichidului: 35 °c lungime cablu: 10 m tip cablu de alimentare: h05 rnf clasa de protecție electrică: ip x8


Denumiri similare la Pompa, hidrofor GARDENA 8800 9005-29: 8800 9005 29, 8800900529, 88009005-29


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.