GARDENA 8200 9000-29

Ofertele pentru produsul

 

Gardena Pompă submersibilă Gardena 8200 Basic (GA9000-29)

322,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 322,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse GARDENA: GARDENA Pompa, hidrofor

Pedrollo TOP 1 Pompa, hidrofor 924,00 RON Pedrollo TOP 1 Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1) Pompa, hidrofor de la 960,00 RON Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1) Pedrollo RXm 1 Pompa, hidrofor 1 116,49 RON Pedrollo RXm 1 Leo XKS-250P Pompa, hidrofor 272,00 RON Leo XKS-250P
Descrierea produsului
Tip Pompă submersibilă
Putere 250 W
Sursă de energie Electric
Temperatura maximă a apei 35 C°

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Caracteristici:

pompă submersibilă practică cu un raport calitate-preț excelent
pompa submersibilă basic pentru apă curată 8200 este o pompă electrică de înaltă performanță, cu consum redus de energie, pentru aspirarea, transferul și pomparea apei curate. dacă sunteți în căutarea unei pompe submersibile fiabile de calitate, cu versatilitate, acest model este o alegere excelentă pentru o gamă largă de aplicații. pompa submersibilă de bază gardena basic pentru apă curată 8200 este echipată cu un întrerupător cu flotor reglabil pentru a preveni funcționarea în gol și pentru a asigura o funcționare eficientă și sigură. arborele din oțel inoxidabil călit asigură durabilitatea mecanică și o durată de viață mai lungă a pompei. pompa compactă este proiectată pentru utilizare în exterior, de exemplu pentru piscine, colectoare de apă de ploaie și pompe de vidanjare. rezolvă toate sarcinile de pompare din gospodărie care implică apă curată cu particule cu dimensiuni de până la 5 mm. de asemenea, dispune de un comutator de blocare convenabil pentru a obține o aspirație maximă la mică adâncime de 4 mm, asigurându-se că aproape toată apa nedorită este îndepărtată. pompa este concepută pentru a transfera aproape în totalitate apă curată de la a la b, de exemplu, de la un butoi de apă de ploaie la altul. de asemenea, poate pompa și goli tigaia și piscina rapid și eficient. nu numai că această pompă submersibilă multifuncțională este potrivită pentru utilizare în aer liber, dar rezolvă și inundațiile din gospodărie, astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji dacă mașina de spălat se varsă sau dacă apa vă inundă subsolul. pompa este prevăzută cu un cablu de alimentare lung de 10 m, care permite pompei să funcționeze eficient până la o adâncime de 6 m și care poate fi înfășurat cu ușurință în jurul pompei și depozitat în mod ordonat. dacă aveți nevoie de o pompă cu un bun raport calitate-preț pentru lucrări ocazionale în casă și grădină, acest model este o alegere excelentă. simțiți puterea pompelor gardena, bucurați-vă de 40 de ani de experiență în drenaj, irigații și uz casnic.
rapid și ușor de asamblat și de utilizat. pompa submersibilă pentru apă curată gardena este modelul ideal pentru o varietate de utilizări în exterior și interior; pentru livrarea apei, pentru drenarea piscinelor de înot sau a piscinelor pentru copii sau pentru inundații în gospodărie. ușor de utilizat. conexiunea flexibilă pentru furtun permite conectarea pompei la furtun cu ajutorul conectorului flexibil pentru furtun. aproape complet uscată. pompa poate fi echipată cu un control cu flotor.


Denumiri similare la Pompa, hidrofor GARDENA 8200 9000-29: 8200 9000 29, 8200900029, 82009000-29


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.