Aquatechnica 11530075

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Aquatech Pompa submersibila din inox pentru apa AQUATECH, 10500 L/H, 550W (11530075)

310,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolajmarket.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 310,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Aquatechnica: Aquatechnica Pompa, hidrofor

Kärcher SCP 9000 (1.645-172.0) Pompa, hidrofor 434,35 RON Kärcher SCP 9000 (1.645-172.0) Pedrollo TOP 1 Pompa, hidrofor 924,00 RON Pedrollo TOP 1 Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1) Pompa, hidrofor de la 960,00 RON Pedrollo TOP 1-FLOOR (48TOPF11A1) Pedrollo RXm 1 Pompa, hidrofor 1 116,49 RON Pedrollo RXm 1
Descrierea produsului
Înălțime maximă de ridicare  7 m

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Pompa submersibila ape uzate, din inox, 550 W, 10500 L/h, AquaTech

· Pompa submersibila pentru apa uzata, a fost proiectata si fabricata în conformitate cu cerintele actuale de siguranta.
· Va fi un instrument necesar pentru fiecare casa.
· Pompele de apa va ofera capacitatea excelenta de a goli pivnitele, piscina sau iazurile din gradina. Perfecta pentru aplicatii casnice si de utilitate publica de transfer de apa dintr-un loc în altul.
· Pompa este excelenta pentru golirea iazului de gradina, a rezervoarelor de apa, a piscinelor, a cazilor cu hidromasaj, a zonelor inundate, etc. Va fi un instrument esential pentru fiecare casa.

Aplicare
Îndepartati apa stagnanta din orice mediu, potrivita pentru utilizare în gradini, acoperisuri plate, piscine, fântâni, subsoluri inundate si drenaj în aplicatii tipice de transfer de apa rezidentiala sau comerciala.

Cu dimensiuni multiple de iesire
Pompa este echipata cu racord cu filet de mai multe dimensiuni. Trei dimensiuni diferite pentru iesire pentru a alege în functie de debit.

Pornire / oprire automata
Din motive de siguranta atunci când nivelul apei este sub 139 cm, va deconecta automat alimentarea, când nivelul apei creste peste 139 cm, pompa submersibila va porni din nou. Se opreste imediat când pompa nu reuseste sa pompeze apa pentru a preveni arderea bobinei.

Materiale de înalta calitate
Materialul compozit termoplastic este foarte robust. Proiectat si fabricat în conformitate cu cerintele de siguranta validate. Corpul termoplastic rezista la coroziune, deoarece nu exista parti metalice expuse. Zgomot mai redus si eficienta energetica deosebita. Motorul fara ulei nu necesita întretinere.

Proiectare ingenioasa
Carcasa de baza mai înalta asigura prevenirea colectarii de resturi din putul de colectare, protectia termica la suprasarcina asigura functionarea pompei si la cea mai mare uzura.

Specificatii tehnice:

Lungime cablu (m)
10

Marime particule (mm)
18

Racord refulare (mm)
25

Înaltime de pompare maxima (m)
7

Debit maxim (m3/h)
10.5

Dimensiune racord (inch)
1 1/2

Putere electrica maxima absorbita (W)
550

Alimentare electrica (V)
230

Grad de protectie
IPX8

Temperatura maxima lichid (°C)
35

 

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.